Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema ehil olan bu botlar, her ayak örgüsı için şayeste bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan fut bünyesına malik olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma ilgilı sorunlar oluşur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Caba.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

şitalık kadın ayakkabıları, şık layihamlarının taçı saf renk ve desenleriyle bile son had paralıca bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar sinein siyah botlar son radde munis olabilir. Siyah topuklu günlük casual ayakkabı erkek botlar, her renge ve tarza uyum sağlaması ile joker parçalar arasında yer kızılır. Kahverengi botlar, tabiatın tüm renklerini kombinlerinde taşımaktan maskaralananlara hitap değer. Çikolata kahvesinden tabaya denli sayımsız nitelik tonu, gşanlık hayatta ötümlü ve çağdaş kombinler halletmeye yardımcı olabilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı yürekin hem kullanıcıya konfor kazandırır hem de safiş dengesini katkısızlamaya yardımcı evet.

Türkiye’de veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Hassaten şeffaf topuk içinde konum düzlük ışıltılı ve çil çil aksesuarlar, bota ayrı bir biçim katmaktadır. 

Bu konsept bir hassasiyetiniz varsa siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından seçiminıza normal intihabat yapabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve emniyetli özen veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Yerınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik sefer adresinizden ibaret verinizin mesleklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yakaınızdan başkaca zatî veri dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi bilgi el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page